Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0115 - 649 749

Nieuws

Op deze pagina vind je het laatste nieuws over Jonkman Opleidingen

Jonkman hervat opleidingen vanaf 6 april

In de periode van 23 maart tot 6 april 2020 heeft Jonkman Opleidingen het verzorgen van opleidingen tijdelijk stopgezet.

 

We hebben deze periode gebruikt om aanvullende noodzakelijke maatregelen te treffen die het mogelijk maken om onze activiteiten weer veilig op te kunnen starten. Daarnaast zijn we vanaf 23 maart met veel van onze klanten over de ontstane situatie in gesprek gegaan. 

 

Op basis hiervan hebben we besloten om maandag 6 april 2020 onze opleidingen weer op te gaan starten. We doen dit in aangepaste vorm, met als belangrijkste doel de veiligheid van zowel cursisten als onze eigen medewerkers. Uitgangspunt hierbij is een zorgvuldig samengesteld en weloverwogen protocol, aan de hand waarvan onze opleidingen zullen worden gegeven.

 

Vanaf het moment dat cursisten onze opleidingslocatie betreden tot en met het moment dat ze na het examen de trainingslocatie weer verlaten hanteren we dit protocol. Op deze wijze kunnen we onze opleidingen en examens op een veilige wijze verzorgen.

 

We zijn er van overtuigd dat met deze aangepaste vorm, in combinatie met het terugbrengen  van het maximum aantal cursisten per opleiding, onze opleidingen weer veilig hervat kunnen worden.

 

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via 0115 – 649749 of via  info@jonkmanopleidingen.nl

 

 

 

 

Gerelateerde nieuwsitems