Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0115 - 649 749

Nieuws

Op deze pagina vind je het laatste nieuws over Jonkman Opleidingen

Jonkman Opleidingen en All Safety gaan samenwerken

Jonkman Opleidingen en All Safety gaan vanaf heden met elkaar samenwerken. Voor Jonkman Opleidingen betekent deze samenwerking een versteviging van de positie als professionele opleider in de regio Rotterdam, Europoort en de Botlek. Zij zal vanuit de locatie Hellevoetsluis o.a. de opleidingen Adembescherming, Gasmeten, Buitenwacht, Werken in Besloten ruimten, Flensmonteur, VCA en ATEX gaan geven.

 

Voor All Safety, leverancier van adembeschermingsmiddelen, life support units en persoonlijke beschermingsmiddelen, betekent de samenwerking dat haar klanten, naast de levering van materialen, ook de mogelijkheid krijgen om direct opgeleid te worden vanuit de locatie in Hellevoetsluis. 

 

Over Jonkman Opleidingen
Jonkman Opleidingen biedt een breed pakket aan opleidingen en is gespecialiseerd in logistieke- en veiligheidsopleidingen. De opleidingen sluiten naadloos aan op de praktijk. Veel van de opleidingen worden gegeven volgens de SSVV opleidingengids (SOG). Deze certificering is belangrijk voor bedrijven die risicovol werk verrichten in de (petro-)chemische industrie en de offshore industrie. Op het gebied van industriële reiniging voldoen de door Jonkman Opleidingen gegeven opleidingen aan de richtlijnen van de SIR (Stichting Industriële Reiniging).

Over All Safety
All Safety is het adres voor adembeschermingsmiddelen en life support units en is tevens de leverancier van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) en bedrijfs-, doorwerk- en veiligheidskleding. Daarnaast levert zij reddingsmiddelen en gasdetectie.

Beide bedrijven kijken uit naar de samenwerking!

 

Meer informatie over All Safety leest u op https://www.allsafety.com