Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0115 - 649 749

Nieuws

Op deze pagina vind je het laatste nieuws over Jonkman Opleidingen

Jonkman Opleidingen stopt in Velsen Noord

In de herfst van 2019 hebben Jonkman Opleidingen en Delta Team het idee opgepakt om gezamenlijk logistieke -en veiligheidsopleidingen te verzorgen net buiten de poort van Tata Steel. Dit is gedaan onder de naam Jonkman Opleidingen Noord. Er is hiervoor een oefencentrum opgezet op het terrein van, en in nauwe samenwerking met, Mourik Services B.V.

 

Direct vanaf de start heeft Jonkman Opleidingen Noord diverse opleidingen mogen verzorgen voor relaties die werkzaam zijn in de omgeving van Velsen Noord. Nu, een aantal maanden verder, hebben wij nog meer inzicht gekregen in de behoefte van onze klanten. Daarom hebben wij gezamenlijk besloten om op een andere manier verder invulling te geven aan Jonkman Opleidingen Noord.

Vanaf 1 april gaat Delta Team met veel energie verder onder een nieuwe naam “Alpha Beta Opleidingen B.V.”, met de opbouw van dit mooie opleidingscentrum.

 

Jonkman Opleidingen gaat ongeremd verder met het aanbieden van logistieke- en veiligheidsopleidingen vanuit de andere locaties, waaronder Terneuzen en middels het mobiele concept.