Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0115 - 649 749

Nieuws

Op deze pagina vind je het laatste nieuws over Jonkman Opleidingen

Jonkman Opleidingen verwelkomd als 50e lid van het VPIJ!

Wij zijn erg blij om je te mogen mededelen dat het Veiligheids Platform IJmond (kortweg VPIJ) Jonkman Opleidingen heeft verwelkomd als 50e lid! Het VPIJ heeft de missie om op basis van gelijkwaardigheid een ongevalvrije werkomgeving te waarborgen. Dit geldt voor alle medewerkers werkend op het terrein van Tata Staal IJmuiden.

 

Om dit te realiseren hanteert het VPIJ een bepaalde strategie. Zo komen ze in werkgroepen, samengesteld uit firma- en Tatamedewerkers, tot oplossingen voor een veilige werkplek. Het VPIJ / Tatabestuur formeert deze werkgroepen, faciliteert en zorgt voor draagvlak van de uitkomsten. Als laatste waarborgen de bedrijfschefs en de VPIJ-directeuren samen de implementatie van de oplossingen.

 

Het VPIJ vertegenwoordigt dus 50 aannemers, voornamelijk werkzaam in “the line of fire” op het terrein van Tata Staal. Wij van Jonkman Opleidingen zullen een belangrijke rol gaan spelen in het opleiden en het trainen van personeel van de aannemers. We zijn zeer verheugd dat het VPIJ heeft besloten om ons toe te laten. Hierbij willen we het VPIJ bedanken en wij kijken uit naar deze ongetwijfeld vruchtbare samenwerking! Van de overheerlijke taart hebben we in ieder geval al genoten!