Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0115 - 649 749

Nieuws

Op deze pagina vind je het laatste nieuws over Jonkman Opleidingen

Update COVID-19 maatregelen

Betreft update maatregelen COVID-19

 

Geachte relatie,

 

Zoals u afgelopen maandag 14 december wellicht heeft gezien en gehoord heeft de Nederlandse overheid in de persoon van onze premier Rutte een aantal extra maatregelen genomen tegen de verdere verspreiding van het Covid-19 virus.

 

Door de overheid wordt de industrie als cruciaal gezien en daarmee alle aspecten die voor de industrie gelden, dus ook toeleveranciers (Jonkman Opleidingen). Bij onze klanten bestaat nog steeds de behoefte om trainingen, opleidingen en examens uit te voeren gericht op de continuering van processen en compliance.

 

De lockdown, die vooralsnog tot 19 januari 2021 duurt, geeft geen aanleiding om onze deuren te sluiten. De reeds door “Jonkman Opleidingen” genomen maatregelen zijn nog steeds voldoende om verspreiding van het virus tegen te gaan.

Ons beleid blijft dus hetzelfde, er wordt echter nóg strenger op naleving van de regels gecontroleerd. Ook monitoren we de luchtkwaliteit en ventilatie binnen de lokalen en praktijk locaties. Indien nodig of als er verdere maatregelen vereist zijn, zullen we de reeds getroffen maatregelen verder aanscherpen.

 

De diverse examen instellingen en instanties hebben de werkwijze en eventuele verlengingen van certificaten op hun websites gepubliceerd en ook gelijk aangekondigd dat er extra gecontroleerd zal worden op de Covid-19 regels.

 

Mocht u naar aanleiding van deze update toch nog vragen hebben kunnen we u telefonisch te woord staan, dit kan naar mij persoonlijk of naar het algemene nummer.

  • Roald Jonkman                 0612133567
  • Jonkman opleidingen    0115649749

 

Jonkman Opleidingen zorgt ervoor dat uw cursisten in alle veiligheid een training kunnen volgen.

 

Met vriendelijke groet,

Roald Jonkman
Operationeel directeur

 

 

 

Gerelateerde nieuwsitems