Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0115 - 649 749

Nieuws

Op deze pagina vind je het laatste nieuws over Jonkman Opleidingen

Wie is Kees Spuy en wat gaat hij doen bij Jonkman Opleidingen?

Met veel plezier stellen we Kees Spuy aan je voor. Vanaf 1 oktober gaat Kees de nieuwe opleidingslocatie van Jonkman Opleidingen in Velsen Noord opzetten als operationeel manager en als docent. Daarnaast gaat hij ook op de andere locaties van Jonkman Opleidingen lesgeven.

 

Kees is inmiddels 30 jaar werkzaam in de industrie als projectleider, met name in de industriële reiniging. Daarnaast is hij al 20 jaar verbonden aan de SIR als examinator. Ook geeft hij inmiddels al 2 jaar parttime scholing bij diverse opleiders in Nederland. Kees is 49 jaar en woonachtig in Stellendam.

 

Wat is zijn achtergrond?

Kees is, zoals hierboven genoemd, al 30 jaar werkzaam in de industrie. Dit in diverse functies. Zo is hij momenteel naast zijn functie bij Jonkman Opleidingen ook werkzaam voor de Firma Reym op de locatie AVR Rozenburg als projectmanager. Hier is hij met name betrokken bij grote, complexe projecten waarin vele disciplines, op een klein gebied, tegelijk werkzaam zijn. Met name veiligheid en logistiek zijn hier de aandachtpunten.

 

Daarnaast schrijft Kees veiligheidsplannen voor het betreden van besloten ruimten met de daarbij behorende risico’s. Hierbij kun je denken aan gevaarlijke stoffen, metingen en persoonlijke bescherming.

 

Ook heeft hij veel ervaring met Shutdowns. Hij is 6 jaar werkzaam geweest als project engineer, waarbij hij betrokken was bij iedere Shutdown en hierbij leiding gaf aan alle operationele medewerkers. Kortom: we hebben iemand met erg veel kennis en ervaring binnen ons team mogen verwelkomen!

 

Wat zijn Kees zijn verwachtingen van de locatie in Velsen Noord?

Vanaf oktober start Kees met het opzetten van de locatie. Hij is hier erg enthousiast en positief over: “Deze locatie is uitermate geschikt voor het opleiden van een diversiteit aan opleidingen. Met name de ligging rond Amsterdam is er één die nu nog niet bestaat in de omgeving. De samenwerking met Jonkman en het hebben van deze locatie zal leiden tot een grote aanvraag vanuit de omliggende industrieën. Door zowel deze locatie als de andere locaties in Nederland kan Jonkman een landelijke dekking garanderen wat voor groot aantal bedrijven zeer aantrekkelijk zal zijn. Ik persoonlijk ga er dan ook vanuit dat deze locatie een groot succes zal worden.”

 

 

Gerelateerde nieuwsitems