Mobiele Werktuigen

Heftruck - Ervaren (herhaling) met e-learning

Halve dag

Tijdens deze 4-uur durende heftruck herhalingscursus met e-learning frissen we al je kennis op en leren we je alles over de actuele veiligheidseisen. Door onze beproefde E-learningsmodules die je voorafgaand aan de cursus krijgt toegestuurd, maak je je de theorie zelf eigen. Je doet theorie examen bij ons en we sluiten de praktijk eveneens af met een examen.

Vanaf prijs
€ 205,00 excl. BTW
Duur
halve dag
Offerte aanvragen

Doelgroep

Voor medewerkers die op een bedrijventerrein een vorkheftruck moeten besturen en ruime ervaring hebben met het besturen van een heftruck. Met het volgen van deze heftruck herhalingscursus zorgen zij dat hun heftruck rijbewijs geldig blijft.

Inhoud heftruck herhalingscursus met e-learning

De heftruck herhalingscursus met e-learning leent zich perfect voor mensen die al ruime ervaring hebben op de heftruck. Ook wanneer je je heftruck certificaat graag wilt verlengen is deze cursus de juiste optie.

Deze cursus bestaat voornamelijk uit praktische oefeningen met de heftruck.

Na het theorie-examen zal er gelijk met het praktische gedeelte van de cursus worden begonnen.

Examen

De heftruck herhalingstraining met online module wordt afgesloten met een theorie en praktijkexamen. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist een certificaat "Veilig werken met de heftruck". De geldigheidsduur van het heftruck rijbewijs is 5 jaar.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op