Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0115 - 649 749

Hoogwerker cursus

Voor het volgen van een hoogwerker cursus is Jonkman Opleidingen de aangewezen expert. Bij ons behaal je je hoogwerker certificaat 3A en 3B al binnen een dag, zodat je veilig aan het werk kunt met hoogwerkers in verschillende categorieën.

 • Hoogwerker cursussen voor bedrijven en particulieren
 • Cursus in Terneuzen of incompany bij jouw bedrijf
 • Flexibel in uitvoering en planning: volledig klantgericht
 • Ervaren instructeurs

Hoogwerker cursus 3A

Bestuur je met enige regelmaat een hoogwerker of zou je dit graag willen doen? In de hoogwerker cursus 3A leer je werken met een mobiele verticale hoogwerker. De eendaagse hoogwerker cursus 3A bevat zowel theorie- als praktijkonderdelen, zodat je na het behalen van je examen veilig een mobiele verticale hoogwerker kunt bedienen en besturen.

Hoogwerker cursus 3B

Ook in de hoogwerker cursus 3B leer je alle fijne kneepjes omtrent het besturen van een hoogwerker, maar deze cursus is toegespitst op de zogenaamde mobiele boom hoogwerker en/of knikarm hoogwerker. De 3B hoogwerker cursus duurt één dag, zodat je nog dezelfde dag volledig verantwoord met een mobiele boom hoogwerker of knikarm hoogwerker aan de slag kunt.

Hoogwerker cursus 3A + 3B

Wil je graag zowel een 3A als 3B hoogwerker kunnen besturen? Dan is de combinatiecursus hoogwerker 3A + 3B voor jou de perfecte keuze. De inschrijfkosten liggen hierbij lager dan wanneer je beide opleidingen afzonderlijk zou volgen. Bovendien ben je alsnog binnen 1 dag gecertificeerd, terwijl je eigenlijk twee opleidingen in één volgt.

Incompany hoogwerker cursus

De verschillende hoogwerker cursussen zijn te volgen op onze locaties in Terneuzen, maar het is ook mogelijk om de hoogwerker cursus incompany te doen. Jonkman Opleidingen was de eerste opleider in Nederland die SOG-hoogwerker opleidingen op locatie kon geven. We beschikken namelijk over een unieke mobiele hoogwerker-examenlocatie. Het volgen van een incompany hoogwerker cursus brengt tal van voordelen met zich mee:

 • Geen reiskosten en reistijd.
 • Je kunt direct weer aan het werk zodra de cursus voltooid is.
 • Je betaalt een vast bedrag per cursus en examenkosten per persoon.
 • De incompany opleiding sluit perfect aan op de omgeving en specifieke bedrijfsrisico’s.

Zou je graag een incompany hoogwerker cursus in jouw bedrijf laten plaatsvinden voor een of meerdere werknemers? Met de onderstaande button vraag je eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

Vestiging Terneuzen

Jonkman Opleidingen B.V.

Oudelandseweg 22
4536 HL Terneuzen
0115 - 649 749

 

Tal van cursussen beschikbaar

Voor veiligheidsopleidingen en logistieke opleidingen is Jonkman Opleidingen dé specialist. Ons brede pakket aan opleidingen omvat niet alleen hoogwerker cursussen, maar ook:

Ben je op zoek naar een andere cursus of kunnen wij je voorzien van meer informatie over een van onze cursussen? Neem dan contact met ons op, we zijn je graag van dienst.

Hoogwerker opleiding volgen bij Jonkman Opleidingen

Jonkman Opleidingen werkt uitsluitend met instructeurs die beschikken over alle mogelijke diploma’s en certificeringen. Onze instructeurs hebben daarnaast allemaal veel ervaring, waardoor je verzekerd bent van een hoogwerker opleiding die professioneel is en perfect aansluit op de praktijk.

Diverse trajecten

Jonkman Opleidingen geeft dagelijks vele cursussen. Of het nu gaat om een cursus heftruck of een cursus hoogwerker: de klantbehoefte staat altijd centraal. We zijn flexibel in zowel planning als uitvoering en daarnaast kun je je bij Jonkman Opleidingen op diverse manieren laten certificeren:

 • Jonkman certificaat: arbo-technisch
 • SOG certificaat: voor op (petro)chemische bedrijfsterreinen
 • Code 95 certificaat dat voldoet aan de Richtlijn Vakbekwaamheid

De verschillende vormen van certificering zijn toe te passen op de hoogwerker opleiding 3A, 3B en 3A + 3B. Naast het complete traject is het mogelijk om bijvoorbeeld alleen theorie of alleen praktijk te volgen.

Contact

Ben je geïnteresseerd in een van onze cursussen of kunnen we je ergens mee helpen? Neem dan contact op met onze specialisten via 0115 649 749 of gebruik een van onderstaande buttons.