Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0115 - 649 749

Nieuws

Op deze pagina vind je het laatste nieuws over Jonkman Opleidingen

Maatregelen Coronavirus (COVID-19)

Maatregelen die Jonkman Opleidingen genomen heeft om verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) te minimaliseren.

 

Het is niemand ontgaan dat het Coronavirus zich verder verspreidt in Nederland. Namens Jonkman Opleidingen willen wij je dan ook op de hoogte brengen van de maatregelen die wij treffen.

 

Jonkman Opleidingen volgt het advies van het RIVM op aangaande hygiënemaatregelen om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Bij klachten van verkoudheid, hoesten en/of koorts adviseren wij mensen thuis te blijven en de cursus te verzetten. Dit geldt ook voor mensen die de afgelopen periode in een risicogebied zijn geweest.

 

De maatregelen die wij getroffen hebben:

  • Alle trainers zijn geïnformeerd over de symptomen en hoe te handelen indien zij vermoeden iemand in hun klas te hebben die symptomen vertoont, conform de voorschriften van het RIVM. Dit geldt ook voor het kantoorpersoneel.
  • Al het personeel heeft instructie ontvangen conform het RIVM op het gebied van persoonlijke hygiëne en verzorging.
  • Op alle wasgelegenheden in het bedrijf zijn affiches opgehangen met daarop een instructie hoe je je handen dient te wassen.
  • De schoonmaakfrequentie van met name zaken die veel aangeraakt worden is opgehoogd (denk aan lichtknoppen, deurklinken en knoppen van de koffieautomaten).
  • Alle handdoeken zijn vervangen door papieren handdoeken.

 

Er is op dit moment geen advies om cursussen te vermijden of te annuleren. BHV- en EHBO-cursussen kunnen gewoon doorgaan met de onderstaande getroffen maatregelen.

 

Getroffen maatregelen m.b.t. cursussen:

  • Nog zorgvuldiger reinigen van alle trainingsmaterialen.
  • Geen beademingen meer oefenen tijdens BHV-cursussen.
  • Geen of zo min mogelijk lichamelijk contact, ook niet met het lotus-slachtoffer. 

Hiermee hebben wij afdoende beschermingsmaatregelen getroffen. Cursisten die geen klachten vertonen en niet in risicogebieden zijn geweest, zijn vanzelfsprekend van harte welkom bij onze cursussen.

 

Heb je naar aanleiding van dit bericht vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op 0115 - 649749.