Leslocatie Roosendaal, Talentencentrum Zuidwest Nederland

5 april 2024

Wij zijn verheugd om onze nieuwste leslocatie aan te kondigen waar we verschillende trainingen aanbieden zoals BHV trainingen en VCA cursus. Maar wat is TCZWN eigenlijk en wat doen ze precies?

Talentencentrum Zuid West Nederland: de ontmoetingsplek voor iedereen!

Midden tussen de sportvelden en in een bosrijke omgeving op Sportpark Vierhoeven staat het Talentencentrum Zuid West Nederland. Een unieke en mooie locatie waar verschillende bezoekers samen komen. Het Talentencentrum (TCZWNL) is echt de ontmoetingsplek voor iedereen! Sinds kort geeft Jonkman Opleidingen cursussen en opleidingen bij het Talentencentrum. Jonkman Opleidingen maakt gebruik van één van de mogelijkheden van het Talentencentrum. De verschillende mogelijkheden en het aanbod van het Talentencentrum zetten wij even op een rij.

Talentontwikkeling en topsport

De naam zegt het al: het Talentencentrum is onder andere de plek voor talentontwikkeling en topsport. Om de talenten zo goed mogelijk te begeleiden huisvesten wij verschillende professionals. Denk hierbij aan fysiotherapeuten, een sportpsycholoog, sportpodotherapeut en performance trainers van Aleco. Zij komen samen in het High Performance Team om kennis te delen en talenten multidisciplinair te begeleiden.

Meetings en events

Het Talentencentrum is niet alleen de plek voor talenten en topsporters. Naast de begeleiding die wij bieden voor hen, is het Talentencentrum ook de plek voor jouw meeting of evenement. Huur vergaderruimtes, cursusruimtes en werkplekken voor jouw cursus, opleiding, masterclass en meer! Organiseer ook jouw evenement, zoals een sportdag, teambuildings dag of bedrijfsborrel! Sportieve Brasserie BAAN4 is de plaats waar goede koffie wordt gezet, waar je (ook) gezonde tussendoortjes, ontbijt en lunch kunt bestellen en waar je je bezoek aan ons Talentencentrum afsluit met een gezond drankje, een borrel en/of een avondmaaltijd.

Samengevat wordt in het Talentencentrum gewerkt aan talentontwikkeling in de breedste zin van het woord. Hierbij stellen wij het talent, de mens, centraal. Onze ambitie is om talenten optimaal te begeleiden in hun streven naar excellente prestaties. Of het hierbij nou gaat om de begeleiding van topsporters naar hun ultieme doel, begeleiden van jongeren naar de arbeidsmarkt of opleiding, sport beschikbaar maken voor iedereen of de fysieke en mentale weerbaarheid van medewerkers op de werkvloer vergroten! Voor meer informatie neem dan een kijkje op onze website!

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op