Nieuwsbrief Jonkman Opleidingen

Nieuwsbrief december

5 december 2023

De afgelopen periode hebben er veel ontwikkelingen binnen Jonkman Opleidingen plaatsgevonden. Graag brengen wij deze ontwikkelingen middels een nieuwsbrief bij jullie onder de aandacht

Directiewisseling

Directiewisseling bij Jonkman Opleidingen
De afgelopen jaren heeft Jonkman Opleidingen onder leiding van Raymond Winterswijk een professionaliseringsslag gemaakt. De inhoud van de cursussen is vernieuwd, processen zijn geoptimaliseerd en er heeft uitbreiding plaatsgevonden met de overnames van DINS Opleidingen en Ooms Heftruckopleidingen. Ook zijn er twee nieuwe realistische trainingslocaties geopend in Terneuzen en Bergen op Zoom.
 
Na ruim drie jaar directeur geweest te zijn, heeft Raymond Winterswijk een nieuwe uitdaging gevonden binnen The Safety Network: de groep van 7 veiligheidsbedrijven waar Jonkman Opleidingen onderdeel van is. Raymond maakt per 1 november de overstap naar partnerbedrijf TSA Safety Services in de functie van Business Support Manager. Wij danken hem voor zijn inzet en wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie.

Directeur Letty Witterick

Per 1 november is Raymond opgevolgd door Letty Witterick. Zij heeft een achtergrond bij DNWG (Stedin Groep) en Delta. hieronder stelt zij zich graag aan u voor.

Mijn naam is Letty Witterick en sinds 1 november jongstleden ben ik bij Jonkman Opleidingen als directeur begonnen. Ik ben 39 jaar en woon samen met mijn man en onze 2 dochters in het mooie Zeeuws-Vlaanderen. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig tussen de paarden te vinden wat een gedeelde hobby is met mijn oudste dochter.

Ik ben de afgelopen 14 jaar werkzaam geweest bij DNWG, waarvan ik de laatste 5 jaar verantwoordelijk was voor de afdeling wat zich 24/7 bezighoudt met de instandhouding van de elektriciteit-, gas- en waternetten van Zeeland. Hierdoor weet ik hoe belangrijk het is het veiligheidsbewustzijn van medewerkers hoog te krijgen en te behouden, tenslotte wil iedereen weer ongeschonden naar huis.

Vanuit Jonkman Opleidingen wil ik andere bedrijven helpen bij het creƫren en behouden van een hoog veiligheidsbewustzijn door middel van opleiding en training. Ik kijk uit naar het verder op de kaart zetten en uitbouwen van Jonkman Opleidingen.

Spoedcursus heftruck

Nu ook beschikbaar spoedcursus heftruck

Op verzoek van onze klanten hebben wij de heftruck basis cursus in kunnen korten van 2 dagen naar een 1-daagse intensieve spoedcursus.
De voordelen zijn:

  • Medewerker 1 dag in plaats van 2 dagen van de werkvloer

  • Continu 1 op 1 contact waardoor je de lesstof makkelijker tot je neemt.

  • Voorbereiding middels gratis e-learning op een moment dat het jou schikt.

  • Mogelijk met Jonkman of SOG examen

  • Praktisch ingerichte lesdag inclusief heerlijke lunch.

Wij bieden deze cursus zowel aan op onze opleidingslocaties in Bergen op Zoom als in Terneuzen.

Boek deze cursus online https://www.jonkmanopleidingen.nl/opleidingen/heftruck-basis-spoedcursus

Locatie Goes, Roosendaal

Nieuwe opleidingslocatie in Goes en Roosendaal

In september zijn wij gestart met het verzorgen van BHV en VCA opleidingen in Goes en in januari 2024 breiden wij verder uit naar Roosendaal. Hier gaan wij de volgende cursussen verzorgen:

  • BHV basis en herhaling

  • VCA cursus en examen

  • EHBO herhaling

  • NEN3140 VOP en VP

Het aanbod voor Roosendaal is al beschikbaar en te boeken op onze website 
https://www.jonkmanopleidingen.nl/opleidingen?location=Roosendaal&page=2

Voor
de opleidingen in Goes klik je hier https://www.jonkmanopleidingen.nl/opleidingen?location=Goes

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op