Opleiden is ons vak, bewustwording is ons doel

16 januari 2022

Iedere 5 jaar wordt er getoetst of de vaardigheden die bij een heftruckchauffeur horen, er nog voldoende zijn. In de tussentijd sluipen er gewoontes of slordigheden in het werk waardoor er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan.

Heftruck simulator

Iedere 5 jaar wordt er getoetst of de vaardigheden die bij een heftruckchauffeur horen, er nog voldoende zijn. In de tussentijd sluipen er gewoontes of slordigheden in het werk waardoor er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Om écht veilig te blijven werken is het daarom belangrijk ook tussentijds de kennis en vaardigheden met de heftruck op pijl te houden. Met de Heftruck Simulator oefent u op een veilige en snelle manier. Het is niet alleen een leuke manier om te oefenen, het heeft ook heel veel praktische voordelen ten opzichte van oefenen op een echte heftruck. Om te beginnen is onze simulator voorzien van alle bedieningselementen die een echte heftruck ook heeft. Heeft hij vier 48" beeldschermen op een vaste standaard verbonden met de simulator, waardoor je niet alleen naar voor en opzij kan kijken maar ook achter je kan kijken wat er gebeurt en wat je doet.

Incompany

De heftruck Simulator is heel flexibel inzetbaar. Het is de ideale manier om tussen de reguliere cursussen door het kennis- en vaardigheidsniveau op pijl te houden en zelfs te verbeteren, maar ook inzetbaar om op specifieke risico’s te oefenen die zich specifiek bij uw bedrijf voordoen. Wij komen naar u toe met onze mobiele Simulator, waar meerdere personeelsleden tegelijk kunnen trainen, zonder dat het werk langdurig stil ligt.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op