Mobiele Werktuigen

Hoogwerker Ervaren

10
Score gebaseerd op 1 reviews
1-daagse

Volg deze 1-daagse herhalingstraining voor de hoogwerker en hou je kennis up to date. In de hoogwerker cursus heb je de keuze uit categorie 3A (zelfrijdende schaarliften en zelfrijdende eenpersoons verticaalliften) en categorie 3B (zelfrijdende telescoop- en kniktelescoop hoogwerkers) of een combinatie van 3A en 3B.

Vanaf prijs
€ 265,00 excl. BTW
Duur
1 dag
Locatie
Bergen op Zoom, Terneuzen
10
Score gebaseerd op 1 reviews

Doelgroep herhalingstraining hoogwerker

Deze herhalingscursus hoogwerker is bedoeld voor medewerkers die al ervaren zijn in het werken met een hoogwerker en waarvan het hoogwerker certificaat verloopt.

Minimale eisen

De cursist dient kennis te hebben van de Nederlandse taal en minimaal 18 jaar te zijn. 

Daarnaast moet de cursist voor het behalen van een SOG examen, in het bezit zijn van een geldig VCA-diploma.

Kies je voor een Hoogwerker 3A en/of 3B en doe je daarbij ons eigen Jonkman examen dan is het VCA- diploma niet verplicht.

Indeling van herhalingstraining hoogwerker

Deze herhalingscursus hoogwerker bestaat uit een theorieles + examen en daarna praktijkexamen.

Dagindeling:

Vanaf 8.00 tot 12.00 uur theorieles + theorie examen

Daarna lunch

In de middag praktijk examens, let op er is op deze cursus geen tijd meer om voor het praktijk examen te oefenen.

Examen SOG of Jonkman

Examen - SOG

De hoogwerker cursus wordt afgesloten met een examen dat voldoet aan de eind- en toetstermen van de SSVV Opleidingen Gids (SOG). Bij voldoende resultaat wordt het diploma "Veilig werken met de Hoogwerker" behaald. De geldigheidsduur van het hoogwerkers certificaat is 5 jaar.

Jonkman examen

De hoogwerker cursus wordt afgesloten met een examen. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist een Arbo technisch certificaat "Veilig werken met de Hoogwerker" van Jonkman Opleidingen. De geldigheidsduur van het hoogwerkers certificaat is 5 jaar.

Duur: 1 dag

Locatie: Terneuzen en Bergen op Zoom

Examencode: SOG en Jonkman certificering

CATEGORIE 3A

Zelfrijdende schaarliften en zelfrijdende eenpersoons verticaalliften behoren tot de hoogwerker categorie 3A. Het hefmechanisme van deze hoogwerkers is schaarvormig, wat ervoor zorgt dat de hoogwerker door middel van een verticale verplaatsing het plateau naar de gewenste hoogte kan brengen

CATEGORIE 3B

Binnen categorie 3B behoren de zelfrijdende telescoop- en kniktelescoop hoogwerkers. Deze hoogwerkers kunnen door hun flexibele hefinrichting op plaatsen komen die niet toegankelijk zijn met hoogwerkers van het type 3A.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op