BHV / EHBO

Ploegleider BHV - Herhaling

De 1-daagse Ploegleider BHV herhaling is ontwikkeld voor ploegleiders die zich bezighouden met de uitvoering van het BHV-beleid en hun kennis willen opfrissen.

Duur
1 dag
Offerte aanvragen

Doelgroep:

Deze Ploegleider BHV herhalingscursus is bedoeld voor medewerkers die zich bezighouden met de uitvoering van het BHV-beleid.

Minimale eisen:

De cursist dient kennis te hebben van de Nederlandse taal en in het bezit te zijn van een geldig  Bedrijfshulpverlener – Basis diploma. Er geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

Cursusinhoud:

  • Wet- en regelgeving Bedrijfshulpverlening en de Ploegleider

  • Werken met scenario’s

  • Leidinggeven aan een BHV-team

  • Alarmering- en communicatiemiddelen

Examen:

Het examen van de Ploegleider BHV herhaling wordt getoetst volgens de richtlijnen van het Nederlands Instituut voor Kwaliteitszorg Training en Advies (NIKTA). Bij voldoende resultaat wordt het certificaat “Bedrijfshulpverlener Ploegleider” behaald en afgegeven door de NIKTA. Een BHV-Ploegleider certificaat behoudt zijn geldigheid indien de BHV- Ploegleider deelneemt aan minimaal 1 dag “BHV-Ploegleider Herhaling” per jaar. Tevens moet de BHV-Ploegleider in het bezit blijven van het BHV-basis diploma door ook ieder jaar hiervoor een herhaling te volgen.

Duur: 1 dag.

Locatie: Terneuzen, Incompany

Examencode: NIKTA

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op