Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0115 - 649 749

Vacatures Jonkman Opleidingen en The Safety Network

Heb je interesse om bij Jonkman te werken? Op deze pagina vind je de openstaande vacatures van Jonkman, maar ook van de partners uit The Safety Network.

Vacatures

 • Instructeur (M/V) Jonkman Opleidingen B.V.

  Momenteel zijn wij voor onze organisatie op zoek naar Instructeurs (M/V) die willen werken op oproep basis...

 • Magazijn- en distributiemedewerker Inprevo

  Orde en netheid? Daar hou jij van. Jij krijgt er energie van wanneer onze producten netjes naar de klant gaan. Jij draagt zorgt voor de levering, inname, opslag en orderpicking van onze materialen en goederen en zorgt voor een juiste digitale verwerking. Tevens ben je inzetbaar voor onderhoudswerkzaamheden aan brandblusmiddelen en ben je vaste back-up voor onze distributiedienst. Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega, die veel taken tegelijk kan doen en tijdig fouten signaleert. Kortom; je bent de magazijn- en distributiemedewerker die we zoeken.

 • Logistiek medewerker Inprevo

  Zorgen dat onze klant op tijd zijn spullen heeft? Daar krijg jij energie van. Jij weet van aanpakken en zorgt ervoor dat onze servicemonteurs optimaal hun werk kunnen doen. Je controleert onze binnenkomende goederen en zorgt ervoor dat deze overzichtelijk in ons magazijn worden opgeslagen. Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega, die veel taken tegelijk kan doen. Kortom; je bent de logistiek medewerker die we zoeken.

 • Marketingmedewerker Inprevo

  Campagnes opzetten van A tot Z; daar draai jij je hand niet voor om. Je vindt het leuk om de markt en de doelgroep te doorgronden en bijpassende marketingtechnieken in te zetten. Je bent tekstueel sterk en we hoeven je niet uit te leggen wanneer je -d of -t gebruikt. Kortom: jij bent dé marketingmedewerker die we zoeken.

 • Servicemonteur kleine blusmiddelen regio Zeeland/Brabant/Belgie Inprevo

  Voor onze Products team zijn wij op zoek naar een servicemonteur kleine blusmiddelen voor de regio Zeeland/Brabant/Belgie. 

 • Adviseur brandpreventie Inprevo

  Adviseren over brandveiligheid? Daar krijg jij energie van. Je hebt ervaring in het leiden van projecten op het gebied van brandveiligheid. Je bent commercieel gedreven en hebt een eigen netwerk binnen de branche. Met de ervaring die je hebt opgedaan als brandveiligheidsadviseur, verzorg je met gemak workshops en opleidingen om je expertise met anderen te delen. Kortom: jij bent dé adviseur brandpreventie die wij zoeken. 

 • Heetwerkwacht/Brandwacht (vast dienstverband) TSA Safety Services
 • Projectleider brandveiligheid Inprevo

  Voor het team Fire Safety Consultancy, gevestigd in Houten en in Rotterdam, zijn wij op zoek naar een projectleider brandveiligheid (m/v), 40 uur per week.

 • Bevelvoerder regio Zuid-Holland S2N B.V.
 • Bevelvoerder (m/v) S2N B.V.

Geen passende vacature?

Hebben we op dit moment geen (passende) vacature voor je? Wij komen graag in contact met enthousiaste vakmensen en nodigen je dan ook graag uit voor een open sollicitatie.