E-books Jonkman opleidingen

E-Books

Download hier onze E-Books

Basisboek Bedrijfshulpverlening

In het boek 'Hulpverlenen doe je zo' doe je kennis op over alle elementen van Bedrijfshulpverlening, waaronder brandbestrijding, ontruiming, communicatie en levensreddende Eerste Hulp.

Cursusboek Ademluchtdrager

Het cursusboek Ademluchtdrager is bedoeld om de veiligheid tijdens verschillende werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen. In dit boek lees hoe je op een veilige en effectieve wijze onafhankelijke adembescherming kunt gebruiken.

Cursusboek Flensmonteur

In het cursusboek 'Flensmonteur volgens protocol' worden alle onderwerpen beschreven die ook in de cursus 'werken aan flensverbindingen' aan bod komen.

Cursusboek Gasmeten

In het lesboek Gasmeten vind je meer informatie over de basisbegrippen, wetgeving, veiligheid en vaktechniek en is goede aanvulling op de opleidingen die Jonkman Opleidingen aanbiedt.

Cursusboek Interne Transportmiddelen

In dit lesboek wordt het veilig werken met diverse mobiele werktuigen uitgelegd, waaronder de heftruck, reachtruck, verreiker en hoogbouwtruck.

Cursusboek Veilig Hijsen

In het cursusboek Veilig Hijsen leer je meer over wet- en regelgeving, hijsbegrippen, het hijsplan, controle, inspectie en keuringen, hijswerktuigen en -gereedschappen en het aanslaan en begeleiden van lasten.

Cursusboek Buitenwacht / Mangatwacht

In dit lesboek lees je hoe je als buitenwacht/mangatwacht veilig kunt werken. Je leert meer over de taken en het herkennen van gevaren, maar ook de verschillende soorten besloten ruimten in een industriƫle omgeving.

Bent u benieuwd naar onze opleidingen?

Bekijk hier ons aanbod.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op