Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0115 - 649 749

Heftruck cursus

Iedereen die een heftruck wil besturen, moet eerst een heftruck cursus hebben gevolgd. Wil jij graag je heftruck certificaat halen of heb je een eigen bedrijf en wil je personeel opleiden tot volwaardig heftruckchauffeur? Jonkman Opleidingen is hiervoor de aangewezen specialist.

 • Heftruck cursussen voor bedrijven en particulieren
 • Basis- of herhalingscursus heftruck
 • Gedreven instructeurs met ruime praktijkervaring
 • Landelijk erkend

Basiscursus heftruck

De tweedaagse basiscursus heftruck is geschikt voor iedereen die een heftruck moet besturen op een bedrijfsterrein. Met name wanneer je weinig tot geen ervaring hebt is de heftruck cursus basis de juiste keuze. Tijdens de cursus behandelen we zowel de praktijk als theorie, zodat je aan het eind van de cursus op een zelfstandige en veilige manier een vorkheftruck kunt besturen. We sluiten de cursus af met een examen. Bij voldoende resultaat ontvang je een heftruckdiploma dat 5 jaar geldig is.

Herhalingscursus heftruck

De heftruck herhalingscursus leent zich perfect voor mensen die al ervaring hebben op de heftruck. Ook wanneer je je heftruck certificaat graag wilt verlengen is de herhalingscursus heftruck de juiste optie. Tijdens deze eendaagse cursus frissen we al je kennis op en leren we je alles over de actuele veiligheidseisen. Deze theorie wordt afgewisseld met praktijkoefeningen, zodat je er na het behalen van je examen weer 5 jaar tegenaan kunt.

Incompany heftruck cursus

Onze heftruck cursus is te volgen op de bovenstaande locaties, maar je hebt bij Jonkman Opleidingen ook de mogelijkheid om een incompany heftruck cursus te volgen. We stellen onze instructeur beschikbaar die gebruik maakt van jullie gekeurde materiaal en middelen.  De voordelen hiervan zijn:

 • Vast bedrag per cursus en examenkosten per persoon.
 • Waar mogelijk volledig afgestemd op de bedrijfsrisico’s en specifieke wensen van jouw bedrijf.
 • De incompany opleiding sluit beter aan op de daadwerkelijke werkzaamheden van je medewerkers.
 • Het scheelt reistijd en reiskosten.
 • Je medewerkers kunnen na de heftruck cursus gelijk weer aan de slag met de reguliere werkzaamheden.

Heb je interesse in onze incompany heftruck cursus en zou je graag een of meerdere werknemers bij jou op locatie laten certificeren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via de onderstaande button.

Vestiging Terneuzen

Jonkman Opleidingen B.V.

Oudelandseweg 22
4536 HL Terneuzen
0115 - 649 749

 

Breed scala aan cursussen

Jonkman Opleidingen is dé specialist in het verzorgen van logistieke opleidingen en veiligheidsopleidingen. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor een heftruck cursus, maar bijvoorbeeld ook voor:

Wil je graag een van onze cursussen volgen of ben je benieuwd of wij jouw benodigde cursus aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op.

Heftruck cursus bij Jonkman Opleidingen

Een heftruck cursus gegeven door Jonkman Opleidingen sluit naadloos aan op de praktijk. Al onze instructeurs hebben een karrenvracht aan (praktijk)ervaring en beschikken over alle vereiste instructiebewijzen. De heftruck cursus wordt dus altijd op een professionele wijze verzorgd.

Verschillende trajecten en opties

Verschillende deelnemers hebben verschillende behoeftes. Een heftruck opleiding van Jonkman is daarom nooit helemaal hetzelfde en is volledig afgestemd op de klantbehoefte. Je kunt je bij ons op verschillende manieren laten certificeren:

 • Jonkman certificering: arbo-technisch certificaat
 • SOG certificering voor op een (petro)chemisch bedrijfsterrein: voldoet aan de termen van de SOG en SSVV
 • Code 95 certificering: voldoet aan de Richtlijn Vakbekwaamheid

Bovenstaande certificeringen zijn toepasbaar op zowel de heftruck opleiding basis als de heftruck opleiding herhaling. Daarnaast kun je kiezen of je gaat voor een compleet traject, of bijvoorbeeld alleen de theorie of alleen de praktijk.

Neem contact op met Jonkman Opleidingen

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou of voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, onze specialisten zijn je graag van dienst. Bel naar 0115 - 649 749 of gebruik een van onderstaande buttons om een specifiek antwoord te krijgen op je vragen.