Receptie Jonkman Opleidingen

Over Jonkman Opleidingen

Jonkman Opleidingen is de specialist in het verzorgen van vaardigheids- en veiligheidsopleidingen. De cursussen worden gegeven in ons eigen opleidingscentrum. Daarnaast beschikken we over mobiele trainingsunits waardoor de opleidingen óók op locatie van de klant gegeven kunnen worden. 

Algemeen

Jonkman Opleidingen biedt een breed pakket opleidingen aan in de volgende clusters: VeiligheidIndustrieMobiele werktuigenHijsenBHV/ EHBO en Techniek. De opleidingen sluiten naadloos aan op de praktijk.

Al onze cursussen worden standaard in het Nederlands gegeven. Bij bepaalde cursussen bieden we je ook de mogelijkheid om het examen in een andere taal aan te vragen. We bieden examens aan in meer dan 18 verschillende talen. Op aanvraag kunnen we ook de gehele cursus in een andere taal verzorgen. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op.

Mobiele trainingsunits: Incompany

De medewerkers van Jonkman Opleidingen denken graag met de klant mee en zijn creatief in het vinden van maatwerk oplossingen. Zo kunnen er veel van de cursussen bij de klant, in de eigen werkomgeving georganiseerd worden, door middel van het mobiele concept. Het mobiele concept kan onder andere ingezet worden voor  BHVBuitenwacht en Flensmonteur cursussen.

Beeld van de toekomst:

Werken in de logistiek en in de industrie vereist een groot aantal certificeringen, zowel voor de bedrijven als voor de mensen. Hoewel bedrijven de noodzaak hiervan inzien, helpt het om werk in gevaarlijke operaties veilig te houden. Bij veel opleidingscentra en ook bij veel werkgevers ligt de focus op snelle certificering. Hierdoor gebeuren er, zelfs met de meest ervaren chauffeurs, nog steeds ongelukken. Mensen vergeten vaak dat zodra een medewerker zijn of haar certificaat heeft behaald, het echte leren echt begint.

Jonkman Opleidingen maakt werken veilig!

In de toekomst wilt Jonkman Opleidingen een continue leeromgeving creëren. Niet mensen opleiden op één dag en dan over 5 jaar terug zien voor een herhalingsles. Bij deze leeromgeving geven we een training voor de lange termijn. In plaats van pulserende trainingen te geven, promoten we continue training, met veel kortere tussenpozen. Op deze manier vergroot je het veiligheidsbewustzijn van mensen en onzorgvuldigheid, die vaak door ervaring en routine ontstaat, te voorkomen.

Bekijk de ervaringen

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op