Partner of the safetynetwork
Wij helpen je graag! Bel 0115 - 649 749

Nieuws

Op deze pagina vind je het laatste nieuws over Jonkman Opleidingen

Klant aan het woord - Chris Vroonland

Afgelopen vrijdag vond de cursus NEN 3140 - Vakbekwaam Persoon (VP) weer plaats in ons trainingscentrum in Terneuzen. Cursist Chris Vroonland vertelt hoe hij deze cursus heeft ervaren.

 

De cursus NEN 3140 - Vakbekwaam Persoon is gericht op personen die elektrotechnische installatiewerkzaamheden verrichten, zoals bijvoorbeeld elektromonteurs en procesoperators. “Ik ben werkzaam als assistent leidinggevende bij een chemiebedrijf en daarom is het belangrijk dat mijn kennis up-to-date blijft.” vertelt Chris. “Deze cursus was een verplichte herhaling voor mij, maar ik vind het nooit erg om weer op cursus te gaan.

 

Jonkman Opleidingen voldoet aan alle verwachtingen

Tijdens deze cursus kregen we vooral veel theoretische lesstof, maar de docent kon dit goed overbrengen. Het was een erg kundige man die goede praktijkvoorbeelden gaf. Ook vond er veel interactie plaats, heel interessant! Volgende keer kom ik zeker weer naar Jonkman Opleidingen voor mijn herhalingscursus. Jonkman Opleidingen voldoet aan alle verwachtingen. Zelfs de lunch tussen de middag is heerlijk!”